2019. június 4. 16:00

Elkezdődhet az érdemi munka a Budapest-Belgrád vasútvonal fejlesztésén a jövő évi büdzsé számai alapján.

A kedden délután benyújtott jövő évi költségvetési tervezet alapján 2020-ban 61,2 milliárd forintot szán a kormány a Budapest-Belgrád vasútvonal fejlesztésére, ami arra utal, hogy jövőre kezdődik az érdemi munkavégzés. Idén ugyanis mindössze 5,8 milliárdot különítettek el a költségvetésben erre a célra, ami nagyjából az előkészítési munkálatokat fedezhette.

Az összesen 750 milliárd forint értékű projektet a hírek szerint két kínai partnerével együtt Mészáros Lőrinc projektcége, az RM International Kft. nyerte el. Mint arról beszámoltunk, a társaság a tervek szerint alvállalkozók bevonásával fogja végezni elvégezni a munkákat.

Az RM International munka híján elég csúnya évet zárt tavaly, bevétel nélkül a minimális működési költségek is mínuszba vitték a cég saját tőkéjét. Ez pedig azt jelenti, hogy a tulajdonosnak, Mészáros Lőrincnek pénzt kell betolnia a társaságba.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.