2019. június 4. 16:00

Elkezdődhet az érdemi munka a Budapest-Belgrád vasútvonal fejlesztésén a jövő évi büdzsé számai alapján.

A kedden délután benyújtott jövő évi költségvetési tervezet alapján 2020-ban 61,2 milliárd forintot szán a kormány a Budapest-Belgrád vasútvonal fejlesztésére, ami arra utal, hogy jövőre kezdődik az érdemi munkavégzés. Idén ugyanis mindössze 5,8 milliárdot különítettek el a költségvetésben erre a célra, ami nagyjából az előkészítési munkálatokat fedezhette.

Az összesen 750 milliárd forint értékű projektet a hírek szerint két kínai partnerével együtt Mészáros Lőrinc projektcége, az RM International Kft. nyerte el. Mint arról beszámoltunk, a társaság a tervek szerint alvállalkozók bevonásával fogja végezni elvégezni a munkákat.

Az RM International munka híján elég csúnya évet zárt tavaly, bevétel nélkül a minimális működési költségek is mínuszba vitték a cég saját tőkéjét. Ez pedig azt jelenti, hogy a tulajdonosnak, Mészáros Lőrincnek pénzt kell betolnia a társaságba.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.