1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A Demokratikus Koalíció pert indít, hogy kiderüljön, pontosan mennyiért "kapjuk Európa legdrágább gázát az oroszoktól" - jelentette be keddi online sajtótájékoztatóján a DK ügyvezető alelnöke.

Molnár Csaba úgy fogalmazott: Vlagyimir Putyin orosz elnök "csúnyán átverte" Orbán Viktor miniszterelnököt, amikor az állította egy közös moszkvai sajtótájékoztatójukon, hogy a magyarok a piaci ár ötödéért kapják majd az orosz gázt.

Az EP-képviselő szerint a kormány "hétszeres rezsiemelése óta tudjuk, hogy ez hazugság volt", mert éppen a magyarok fizetik a legtöbbet a gázért az Európai Unióban. Az azonban továbbra sem ismert, hogy a kormány pontosan mennyiért veszi és milyen haszonnal adja tovább a gázt az embereknek - mondta a politikus. Kiemelte, hogy amikor közérdekű adatigényléssel fordultak az MVM-hez és a Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetséghez, akkor az egyik cég semmilyen adatot nem adott ki, a másik pedig kitakarta a legfontosabbakat, például azt, hogy mennyi a gáz ára.

(MTI)

 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!