2p

Megszületett a BDPST International Kft. 

Új leánycéggel bővült a Tiborcz Istvánhoz köthető BDPST Group: nyilvános adatbázisok szerint május 7-én jegyezték be a BDPST International Kft.-t. A cég főtevékenysége az üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás, bázisa a Pasaréti úton van, ügyvezetője pedig a többi BDPST-céghez hasonlóan Malik Zoltán.

Tiborcz István lendületben
Tiborcz István lendületben
Fotó: BDPST Zrt.

Tiborcz István cégcsoportjának tehát már a nevében is lesz egy nemzetközi ügyekkel foglalkozó tagja. Azt lapunk írta meg elsőként még 2021 tavaszán, hogy Tiborcz István BDPST Zrt. nevű cégének már van BDPST-Serbia Zrt. és BDPST-Poland Zrt. nevet viselő társasága is. Tavaly októberben aktivizálhatta magát Tiborcz István cégbirodalma Szerbiában, ugyanis az üzletemberhez köthető BDPST-Serbia Zrt. leánycéget alapított október 3-ai bejegyzéssel Prisuro Vagyonkezelő Kft. néven. A miniszterelnök vejének még van egy BDPST Iberia Kft.nevű cége, amely neve alapján spanyol érintettségre utal.

A legutóbbi belföldi hír pedig az volt, hogy újabb ingatlanfejlesztést valósít meg a BDPST Group a budapesti Svábhegyen. A BDPST Capital megvásárolta a Budapest XII. kerületében található Mártonhegyi út 6/A. szám alatt álló telket, ahol egy ingatlanfejlesztést valósít meg. Több mint kétéves fejlesztést követően, pár száz méterre a megvásárolt telektől, tavaly szeptemberben nyitotta meg a kapuit a korábbi Fonográf Klub helyén a BOTANIQ Budai Klub.

A napokban megjelent A 100 Leggazdagabb magyar című kiadvány szerint Tiborcz István vagyonának összértéke 100 milliárd forint, ezzel ő a 19. legtehetősebb hazai üzletember.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!