2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Tisza Párt alelnöke nem visszakozott, de elnézést kért azoktól, akiket megbántott.

Ahogy arról az Mfor is beszámolt, hétfő este alig egy perc után sétált ki az ATV Egyenes beszéd című műsorából Magyar Péter, miután Rónai Egon egy dossziét adott át neki, melyben az szerepelt, mennyi alkalommal hívták őt az ATV műsoraiba - korábban ugyanis Magyar Péter azt állította, hogy egy bő hónapig nem hívták be a televízióhoz a választások előtt.

Az ügyben lassan már mindenki véleményt nyilvánított, a Tisza Párt alelnöke most újabb - írása szerint a témában utolsó - Facebook-posztot tett közzé. Ebben megismétli: azt tartotta elfogadhatatlannak, élő adásban az előző napi választási eredményekkel mit sem törődve, a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének egyetlen kérdést sem tesz fel a riporter, hanem "a saját hazug narratívájukat erőltetve kutyakomédiának nevezi a tényeket". 

A pillanat, amikor Magyar Péter otthagyja az Egyenes Beszéd stúdiójában Rónai Egon műsorvezetőt. Kép forrása: Youtube / ATV
A pillanat, amikor Magyar Péter otthagyja az Egyenes Beszéd stúdiójában Rónai Egon műsorvezetőt. Kép forrása: Youtube / ATV

Magyar Péter kiemeli: az ATV a tegnapi eljárásával nem csak a Tisza Pártot, hanem a rájuk szavazó 1 342 000 magyar embert hozta kellemetlen helyzetbe. Szeretett volna békejobbot nyújtani az ATV-nek, azért fogadta el a meghívást, ebből azonban nem lett semmi. 

Ami újdonság a posztban: egyrészt Magyar Péter megköszöni a Hit Gyülekezete gratulációját a Tisza Párt által elért átütő választási eredmény kapcsán és biztosítja a gyülekezet minden tagját, hogy mint minden egyház, ők is számíthatnak a Tisza Párt támogatására. Végül pedig

elnézést kér azoktól, akiket megbántott a tegnapi posztjával

- itt minden bizonnyal arra a posztra gondol, amelyben a televízió egyes munkatársairól írta meg, hogy tagja a gyülekezetnek vagy épp III/III-as ügynök volt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!