1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Megoldották okosba.

Az országot folyamatosan gyanús közbeszerzések, furcsán elköltött uniós pénzek nyomában járó független országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos már sok mindent látott, Csisztapusztán mégis leesett az álla.

" Ha nem látom, nem hiszem el: fedett FÜRDŐT AKARTAK építeni a Fonyód melletti Csisztapusztán, de ARRA NEM LEHETETT EU-s PÉNZT PÁLYÁZNI. Ezért a meglévő termálstrand területére építettek egy “BEREK LÁTOGATÓKÖZPONTOT”, amiben megtévesztésig hasonlít egy fedett FÜRDŐHÖZ"

- írja legújabb Facebook-bejegyzésében, hozzátéve, hogy az önkormányzat a strand területén található,  medencének előkészített helyet kapott épületet konferenciateremnek hívja, és egy helyi országgyűlési képviselő már 2017-ben arra panaszkodott, hogy fedett fürdő bővítésre lenne szükség, de arra nem lehet pályázni.

"Hát, megoldották okosba"

- teszi hozzá Hadházy, aki azt is leírja, hogy a két hete átadott "látogatóközpontot" rögtön be is zárták az ünnepélyes átadó után, a strand személyzete sem tudta megmondani, mikor nyithat ki.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!