2p

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pedig kulisszatitkokat is elárult a kormányülésről.

Kormányülésről tett közzé posztot Orbán Viktor miniszterelnök szerdán délelőtt.

„Ha szerda, akkor kormányülés. Nekünk Magyarország az első!”

– írta a kormányfő a bejegyzésben.

Hogy pontosan miről is tárgyal a kabinet, az természetesen – egyelőre – nem nyilvános. Ám szokás, hogy a kormányülések után (általában csütörtökön) Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Kormányinfót tart.

A kormányszóvivő Facebook-oldalán is megjelent egy poszt, ami azt sugallja, hogy a kabinet uniós ügyekről tárgyal.

„Nagy csatákon túl, és komoly kihívások előtt, de megharcolunk az igazunkért itthon és Brüsszelben is. S mint tudjuk, a magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz.
Ülésezik a kormány”

– olvasható Szentkirályi Alexandra bejegyzésében.

Mint arról hétfőn beszámoltunk, Charles Michel, az EU-s állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács elnöke Orbán Viktor vendége volt, ahol a december uniós csúcsról egyeztettek.

Amennyiben csütörtökön valóban lesz Kormányinfó, úgy arról lapunk természetesen percről percre tudósításban számol be, illetve munkatársunk a helyszínen is jelen lesz.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!