1p

Elege van a svédeknek a NATO-bővítés körüli izmozásból.

A Telex szemlézte az Aftonbladet cikkét, amely arról, ír, hogy Ulf Kristersson svéd miniszterelnök válaszokat követel Magyarországtól, miután a kormány úgy döntött, hogy különválasztja Svédország és Finnország NATO-csatlakozási kérelmét.

A portál szerint a svéd kormányfő úgy fogalmazott:

Felteszem a kérdést, hogy most mi okból választják külön Svédországot Finnországtól. Ezek olyan jelzések, amelyeket korábban nem kaptunk a magyar féltől, ezért ezt mindenképpen fel fogom vetni ma Orbánnak.

A Telex cikke szerint ez azt jelenti, hogy Kristersson minden bizonnyal akár még ma egyeztetni akar a magyar kormányfővel arról, hogy miért csak Finnország NATO-csatlakozási kérelméről szavaz március végén az Országgyűlés.

(Telex)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!