<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ezúttal a Honvédelmi Minisztérium feladatai közül harap ki egy darabot Rogán Antal.

Már eddig is szép számmal bővült a Rogán Antal irányítása alá tartozó Miniszterelnöki Kabinetiroda feladatköre, mint ismert megkapta a polgári titkosszolgálatokat, a közpénzfelhasználást ellenőrző állami hivatal, a KEHI, valamint a Védelmi Igazgatási Hivatal felügyeletét is. Most ez a sor gyarapodik egy kormányhatározat-tervezet szerint.

2023 január elsejétől ugyanis úgy módosulna a Miniszterelnöki Kabinetiroda feladat- és hatásköre, hogy a minisztériumot vezető Rogán Antal "szakmai támogatást biztosít a Magyarországon megvalósuló, kiemelt nemzetközi sportesemények lebonyolításához, és közreműködik e sporteseményeket érintő marketing- és kommunikációs tevékenységek megvalósításában" - írja a hvg.hu.

A részletek szerint a szakmai támogatás és a közreműködés többet fog jelenteni a gyakorlatban, hiszen szabad kezet kap Rogán, aki ezt a feladatot majd a Nemzeti Kommunikációs Hivatal útján látja majd el. Létrehoznak ugyanakkor egy Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökséget is.