<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Geist Ferenc több mint húsz éves vállalati és projektfinanszírozási tapasztalattal csatlakozott a céghez. Korábban a PricewaterhouseCoopersnél, a Rabobanknál, a Barclays Banknál és a Magyar-Amerikai Vállalkozási Alapnál dolgozott.

A jogi és közgazdász végzettséggel is rendelkező szakember számos privatizációs, nemzetközi M&A és tőkepiaci tranzakciós munkán dolgozott már. Tanácsadóként akvizíciós és infrastrukturális projektekben segítette a befektetőket Magyarországon, valamint részt vett több távközlési, közlekedésszabályozási és infrastruktúra-finanszírozási ügyletben.

A tranzakciós tanácsadás mellett projektmenedzserként vállalati értékeléseken, szabályozási és üzleti tervezési projekten dolgozott. A szakértő egyebek mellett közreműködött a Magyar Hitelbank, a Konzumbank, az Antenna Hungária, és a Rába Rt. privatizációjában. Részt vett megannyi, elsősorban a pénzügyi szolgáltatási, távközlési és fogyasztási cikk-gyártó szektorba tartozó vállalat értékesítésének sikeres megszervezésében is.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.