1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Geist Ferenc több mint húsz éves vállalati és projektfinanszírozási tapasztalattal csatlakozott a céghez. Korábban a PricewaterhouseCoopersnél, a Rabobanknál, a Barclays Banknál és a Magyar-Amerikai Vállalkozási Alapnál dolgozott.

A jogi és közgazdász végzettséggel is rendelkező szakember számos privatizációs, nemzetközi M&A és tőkepiaci tranzakciós munkán dolgozott már. Tanácsadóként akvizíciós és infrastrukturális projektekben segítette a befektetőket Magyarországon, valamint részt vett több távközlési, közlekedésszabályozási és infrastruktúra-finanszírozási ügyletben.

A tranzakciós tanácsadás mellett projektmenedzserként vállalati értékeléseken, szabályozási és üzleti tervezési projekten dolgozott. A szakértő egyebek mellett közreműködött a Magyar Hitelbank, a Konzumbank, az Antenna Hungária, és a Rába Rt. privatizációjában. Részt vett megannyi, elsősorban a pénzügyi szolgáltatási, távközlési és fogyasztási cikk-gyártó szektorba tartozó vállalat értékesítésének sikeres megszervezésében is.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!