<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Csak pár lépést kell tenni a Mátyás templomtól.

Ha még nem jelentkezett be, akkor irigykedhet Orbán Viktor. Hiába készíttetett magának nagy erkélyt a Karmelita kolostor Dunára néző oldalán, hogy onnan lenézzen. (mindent és mindenkit – a szerk.) Van egy nem is olyan messze lévő új hely, ahonnan jóval magasabbról lehet gyönyörködni a tűzijátékban és persze a budapesti panorámában.

A Hiltonban kialakított új terasz, a White Raven. Fotó: Danubius HotelsA Hiltonban kialakított új terasz, a White Raven. Fotó: Danubius Hotels

A Hilton szálloda új teraszáról (hivatalos nevén: White Raven skybar & lounge -  a szerk.) és az ottani bárról van szó, amit pár hete adott át a Danubius Hotels. A mintegy egymilliárd forintba került beruházás kivitelezője a DVM Group volt. Elvileg százan  férnek el, válhetően sokan akarnak ott lenni. 

De ez a hiltonos hely nem sokáig lesz a legpazarabb budapesti kilátást nyújtó terasz. Letaszítja a trónról egy másik, már majdnem kész létesítmény. Az is budai, várhatóan idén, az év végén adják át és nagyon exkluzív.

Ez a Mol új felhőkarcolója a Rákóczi híd tövében. Elvileg szabadon látogatható lesz a 28 emelet magasban lévő kilátó. Reméljük, gyakorlatilag is. Persze, az új magassági bajnok által nyújtott augusztus esti élményhez az is kell, hogy jövőre is legyen tűzijáték augusztus 20-án.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.