2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A polgármesterjelöltek 31 százaléka használta fel közösségi oldalán a gyerekeket is az utóbbi hetek kampányában.

A 30 ezer fő feletti települések, illetve a fővárosi kerületek polgármesterjelöltjeinek 31 százaléka használta fel közösségi oldalán a gyerekeket is az utóbbi hetek kampányában, vagyis ekkora arányban követtek el politikai pedofíliát – derül ki a Népszava által készített összeállításból, amelyben a jelöltek főbb közösségi oldalait elemezték.

A lap összesen 127 politikus közösségi oldalait vizsgálta meg, és 40 indulónál találta nyomát a gyerekek politikai „felhasználásának”. A legnagyobb arányban a Fidesz, az 54 vizsgált jelöltjük közül 22 használt gyerekeket a kampányához, ami majdnem 41 százalék. Az ellenzéki indulóknál a 73 jelöltből 17-nél volt egyértelműen megállapítható a politikai pedofília, azaz itt az arány 23 százalék.

A lap szerint a politikai pedofília lényege, amikor a politikusok a gyerekeket tudatosan használják fel ahhoz, hogy jobb színben tűnjenek fel a választók előtt, és adott esetben ezzel manipulálják a közvéleményt.

A polgármesterjelöltek a legtöbbször valamilyen rendezvényről posztoltak gyerekekkel közös fotót. Például Király Nóra XI. kerületi kormánypárti polgármesterjelölt egy gazdagréti futóversenyen gyermekek garmadája közt fotózkodott, majd kiírta az oldalára: „Ha én leszek Újbuda polgármestere, garantálom, hogy még több ilyen közösségépítő program lesz”.

 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!