2002. július 10. 10:37

Ha valóban azt akarjuk, hogy vásárlóink visszatérjenek hozzánk, akkor dobjuk ki a kereskedők színes kiadványait, amiben éppen a legújabb CRM szoftware megvásárlásáról akarnak meggyőzni minket. A vásárlói hűség nem trükkös hadicselek sorozata, amelyek eredményeképpen olyasmit adunk el a vásárlónak, amire semmi szüksége sincsen.

Miközben intuitív szinten a vásárlókat elégedettnek szeretnénk látni Reichheld mindent elkövet, hogy kihangsúlyozza a jó üzleti érzék szerepét. A kérdés mindig az, hogy egy vállalat a dolgozók és az ügyfelek által, vagy azok kárára jut-e nyereséghez? Ha az utóbbi a válasz akkor a CIO-k fájdalmas, de fontos szerepet játszanak abban, hogy feltárják ezt a terjedő vásárlói elégedetlenséget.


Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.