2p

Július második hetétől mind az 51 korábbi Tesco benzinkút Shell márkanéven működik majd tovább. A Tesco-Global Áruházak Zrt. és a Shell Hungary Zrt. által korábban megkötött megállapodás értelmében a Shell 15 évre bérbe veszi a Tesco 51 magyarországi benzinkútját. A Shell a töltőállomások és ezzel a shopok üzemeltetését is átveszi.

A töltőállomások arculatváltásának folyamata május második hetében kezdődött, miután a megállapodást jóváhagyta a Gazdasági Versenyhivatal. A kutak átalakítása országszerte kevesebb, mint két hónapig tartott. Minden töltőállomást átlagosan négy napra zártak be, ezalatt elvégezték a szükséges átalakításokat töltőállomásoknál, a shopban és a személyzeti helyiségekben.

"Azok az autósok, akik az átalakított töltőállomásokra térnek be, kiváló minőségű Shell üzemanyagokat találnak majd, ráadásul a Tesco kutakon megszokott alacsony árakon", mondta el Erényi Balázs, a Shell Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke.

"Biztos vagyok benne, hogy vásárlóink kedvezően fogadják az átalakulást, és a továbbiakban is bizalommal térnek be a Tesco áruházak mellett található benzinkutakhoz, ahol kiváló minőséget találnak majd a már megszokott alacsony árakon", mondta dr. Antal Erzsébet, a Tesco-Global Zrt. Igazgatóságának tagja a sajtótájékoztatón.

Mind az 51 átmárkázott benzinkút kiváló minőségű Shell üzemanyagokat kínál az autósoknak versenyképes áron. Termékek és szolgáltatások szélesebb kínálata érhető el ezentúl a töltőállomásokon.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!