2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. nyílt közbeszerzést írt ki a MÁV-START és a GYSEV Zrt. motorvonat-beszerzéséhez kötődő marketingkommunikációs és rendezvényszervezői feladatok ellátására, valamint reklámajándéktárgyak leszállítására - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A tender keretösszege nettó 212 millió forint, amely ettől 30 százalékkal kevesebb is lehet. A tevékenység kezdési időpontja ez év november 15, míg a befejezése 2015. szeptember 30.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek a marketingkommunikációs szolgáltatásból - vagy a PR szolgáltatásból, illetve rendezvényszervezésből vagy ezek összesítéséből - származott nettó árbevétele az előző három üzleti évben - összesen - eléri a nettó 150 millió forintot és az előző három üzleti év egyikében legalább nettó 120 millió forint volt az árbevétele.

Az ajánlatok benyújtási határideje október 7. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékelendő szempontok között túlsúlyosak a költségekkel kapcsolatosak.

A márciusban aláírt szerződés szerint a Stadler vasúti járműgyártó cég a MÁV-START Zrt.-nek 42, a GYSEV Zrt. részére 6 elővárosi motorvonatot szállít. A beszerzés összértéke 267 millió euró, amelyet teljes egészében európai uniós forrásokból finanszíroznak majd a 2007-2013. évi Közlekedési Operatív Program keretében.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!