TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A HR piac folyamatos fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben. A cégek lassan megtalálják a menedzsmenten belül az emberi erőforrás-gazdálkodás helyét. A fejlődés a tanácsadócégeket is érintette, amelyek így megfelelően tudják kiszolgálni az ügyfeleket.

Összességében én inkább a pozitív hatásait emelném ki egy ilyen - nagynak semmiképpen nem nevezném – recessziónak. Megbolygatta a piacot, nagyobb óvatosságra intette, néhol kényszerítette a Megrendelői kört és ez mindenképpen üdvözölendő. Alaposabb, jobban megfontolt lépéseket, döntéseket hoznak a felelős szakmai vezetők. A gyorsan találjunk már valakit helyett, a találjuk meg a megfelelő szolgáltatót; a régi barátság helyett a hatékonyság a kiválasztás fő szempontja.

És ebből a szolgáltatói oldalnak is tanulnia kell. Ne az ütőt és a pálya gyepét hibáztasd – mondta középiskolás koromban a teniszoktatóm, - hanem figyelj oda jobban a technikádra!

Kéretlen tanácsként nagyon kikívánkozik belőlem egy zárógondolat: Talán mindannyian figyeljünk oda szolgáltatókként egy kicsit jobban az ügyfelekre, arra, hogy mit szeretnének, mik a pontos igényeik és ne csak arra a kényszerre, hogy nekünk ma és azonnal eladnunk kell valamit. És akkor talán ezek a recessziók sem lesznek olyan nagyon veszélyesek.


Pozvai Zsolt, Door Training Central Europe ügyvezető igazgató


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.