TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Ericsson megállapodást kötött az indiai Bharti Airtellel, hogy 7 milliárd koronáért (nagyjából 210 milliárd forintért) épít ki GSM/GPRS hálózatot az ország eddig érintetlen területein, a meglévő szolgáltatást pedig feljavítja - írja a The Local svéd weblap.

A három évre szóló megállapodás értelmében a Bharti Airtel az egész országban elérhetővé teszi a GSM hálózatot, amelyet az Ericsson India vidéki településein is kiépít - tudatta a Stockholm központú távközlési vállalat egy sajtónyilatkozatban.

"Különösen fontos a hálózat kiépítésének gyorsasága ezen a nagy kiterjedésű területen, és az Ericsson már bizonyított e téren" - közölte Mats Granryd, az Ericsson India ügyvezető igazgatója. Hozzátette: "büszkék vagyunk arra, hogy a Bharti Airtel minket választott a feladatra".

Az Ericsson a GSM/GPRS hálózat több mint 70 százalékát működteti India 15 régiójában.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.