TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az ergonómia és az emberi munkateljesítményt befolyásoló tényezők összekötő kapcsa az az egyedülálló, kizárólag az emberi fajra jellemző jelenség, hogy az ember az életét befolyásoló biológiai jellegu hatásokat értékeli, minősíti, és nem csak reflexesen, vagy tanult úton viszonyul hozzá.

A munkahelyi motivációs vizsgálatok eredményei

Érdemes nagyon árnyalt, pontos motivációs térképet készíteni. Ekkor panelek helyett megtudjuk, hogy pontosan mit is jelent X. Y. számára a "szellemi kihívás", vagy az "érdekes feladatok". Mi az, ami az ő alapvető energetikai mozgatórugója.

A másik fontos munkahelyi megtartóerő, a munkahelyhez való kötődés kialakításának elősegítője pedig a személyre szóló foglalkozások megvalósítása. Ezt célozzák a csapatépítő tréningek is. A lényeg a munkahelyi identitás fejlesztése, összhangban a valódi belső szükségletekkel. A csapathoz, munkahelyhez tartozás tudata nehezebb helyzetekben nem elegendő ahhoz, hogy az egyént megtartsa a vállalatánál. Ehhez az egyéni identitás, én-azonosság és a munkahely összeillesztése is szükséges. Amikor nagyjából pontosan tudjuk, vagy legalábbis érezzük, hogy az egyéni életünkben mi a helye a munkahelyünknek, akkor több örömmel végezzük a munkánkat, elégedettebbek leszünk önmagunkkal és a munkahelyünkkel is.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.