2013. április 25. 13:19

Az Exxon Mobile 2013 első negyedéves eredményei bár pozitívak voltak, elmaradtak az elemzők által várt számoktól. Ez okból nyitás előtti mínuszba kerültek a cég papírjai.

Az Exxon Mobile első negyedéves profitja az egy évvel korábbi 9,45 milliárd dollárról 9,50 milliárd dollárra, papíronként 2,12 dollárra emelkedett. A negyedéves árbevétel 124,053 milliárd dollárról 108,81 milliárd dollárra csökkent.

Az elemzői várakozások 2,05 dolláros EPS-t és 109,53 milliárd dolláros árbevételt vetítettek előre. A vállalat a második negyedévre részvényenként 0,63 dolláros osztalékot fizet majd. A részvények 0,5 százalékos mínuszban állnak nyitás előtt.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.