1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az Exxon Mobile 2013 első negyedéves eredményei bár pozitívak voltak, elmaradtak az elemzők által várt számoktól. Ez okból nyitás előtti mínuszba kerültek a cég papírjai.

Az Exxon Mobile első negyedéves profitja az egy évvel korábbi 9,45 milliárd dollárról 9,50 milliárd dollárra, papíronként 2,12 dollárra emelkedett. A negyedéves árbevétel 124,053 milliárd dollárról 108,81 milliárd dollárra csökkent.

Az elemzői várakozások 2,05 dolláros EPS-t és 109,53 milliárd dolláros árbevételt vetítettek előre. A vállalat a második negyedévre részvényenként 0,63 dolláros osztalékot fizet majd. A részvények 0,5 százalékos mínuszban állnak nyitás előtt.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!