<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Minderről a Corvinus Egyetemen beszéltek a párt vezetői.

Országos népszavazást kezdeményez a Momentum Mozgalom a CEU megmentéséért, mert nemzeti ügynek tartják a felsőoktatást, jelentették be a párt vezetői a Corvinus Egyetemen szerda este, írja a 444. A Momentum több kérdést is bead az ügyben, amivel szerintük meg lehet menteni az egyetemet.

A fiatal párt azért is népszavazást tervez kezdeményezni, hogy legfeljebb két cikluson keresztül lehessen betölteni a miniszterelnöki pozíciót. Ennek értelmében Orbán Viktor már nem indulhatna el 2018-ban.

„Ezt a politikai vezetést le kell váltani, nem szabad ezt a biológiára hagyni”.

- mondták.

A Momentum egyúttal azt is kihangsúlyozta, hogy bár a CEU-ügyben már a Demokratikus Koalíció vezetése is népszavazást kezdeményezett, de már az olimpiai népszavazásnál is látni lehetett, hogy azt „csak adatgyűjtésre használták volna”. A Momentum szerint „az elmúlt 27 év lejáratódott szereplői nem tudnak hitelesen az élére állni egy ilyen kezdeményezésnek – különösen, ha az egyik legelutasítottabb politikusról, Gyurcsány Ferencről van szó”.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.