2002. július 24. 15:01

Az idei év első felében 85 százalékkal nőtt az internet forgalom Észak-Amerikában, közökte új jelentésében az RHK.

Noha a forgalom növekedett, bevételek esetében ilyen adatokat már nem mondhatnak el a szolgáltatók. Az RHK szerint az iparági szintet tekintve a bevétel/bit mutató idén 46 százalékkal csökkent. A kutatást végző társaság szerint az árcsökkenést elsősorban a dial-up szolgáltatásoknál volt jelentős, míg a széles sávú szolgáltatást nyújtó cégek esetén jobb volt a megtérülés. Úgy számolnak a szakemberek, hogy negyedévről-negyedévre csökkenhetnek az árak, így a teljes piac az egész évet tekintve 15,7 milliárd dollárt realizálhat.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.