2p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Folyamatosan csökken az Országos Rádió és Televízió Testülethez (ORTT) benyújtott panaszok száma; az idei év harmadik negyedévében összesen 26 panasz érkezett a testület panaszirodájába, míg a tavalyi év ugyanezen időszakában 42 - mondta Székely Ádám, az ORTT Panaszbizottságának soros elnöke kedden budapesti sajtótájékoztatóján.

A július 1-je és szeptember 30-a között benyújtott 26 panaszból csupán kettőt adtak be pártok, vagy frakciók a többi vélhetően egyéni kezdeményezés volt. A bizottság két panaszosnak ítélt igazat, 17 panaszt elutasított. Hét ügy még intézés alatt áll - közölte Székely Ádám.

Viszonylag magas számban, hat esetben nyújtottak be fellebbezést – tette hozzá. Székely Ádám kitért arra: a társadalmi érdeklődés alábbhagyása mellett a panaszok számának csökkenését az is magyarázhatja, hogy nagyon sokan nem tudják, miként kell panaszt beadni.

A sajtótájékoztatón közreadott kimutatás szerint a harmadik negyedévben a Magyar Televízió ellen három, a Magyar Rádió ellen négy, a TV2 ellen három, az RTL Klub ellen négy, az Info Rádió ellen egy, a Hír TV ellen három, a gödi Inside TV ellen három panaszt nyújtottak be. A fennmaradó ötöt egyéb műsorszolgáltatók ellen adták be.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!