<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

Beszüntetik a munkát a vasutasok az olasz vasút (FS) teljes hálózatán január 23-án, reggel kilenc és délután 5 óra között, a MÁV közlése szerint a sztrájk időtartama alatt mind a helyi, mind a távolsági és a nemzetközi összeköttetésekben vonatlemondásokra, járatrövidülésekre, és késésekre kell számítani.

A MÁV MTI-hez szerdán eljuttatott közleménye szerint az utasok az Olaszországba, illetve az Olaszországon át irányuló, valamint a visszaútra szóló előreváltott jegyeikkel az utazásról lemondhatnak, azonban ebben az esetben a jegyeket lemondási záradékkal kell ellátniuk.

A Magyarországon váltott jegyek, és ebben az esetben a helyjegyek is, valamint egyéb helybiztosítások kezelési költség levonása nélkül visszatéríthetők.

Ha a külföldön váltott jegyeket az utasok nem használják fel, akkor szintén lemondási záradékkal kell azokat ellátni, de ezek árának visszatérítését az utasok csak a jegykiadó ország ezzel megbízott szolgálati helyein kérhetik.

A közleményben a MÁV felhívta a külföldre utazók figyelmét: amennyiben az utazásról nem mondanak le, a jegyek záradékolásáról szükség esetén külföldön is gondoskodjanak.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.