1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Új logisztikai cég készül még az idén a magyarországi piacra, miután az eddig Csehországban és Szlovákiában működő C.S. Cargo az idén regionális terjeszkedésbe kezdett.

A cég elsősorban az autóipar számára nyújtana logisztikai szolgáltatásokat. A társaság saját flottával rendelkezik majd, és kihasználja a holdingon belüli testvérvállalataival való kapcsolatait.

A magyarországi cég a tervek szerint három éven belül a piac egyik vezető szolgáltatójává nőné ki magát. A cég 2008-ban ötmillió euró forgalommal számol.

A C.S. Cargo Holding N.V. holland bejegyzésű, már megalapította leányvállalatát Romániában és Lengyelországban. Az új piacokon a holding teljes körű logisztikai szolgáltatásokat kíván nyújtani, raktározás, bel- és külföldi szállítmányozás és vámügyintézés formájában. E tevékenységeket saját IT struktúrája segíti majd.

A C.S. Cargo együttműködési megállapodásokat tervez kötni jelenlegi üzleti partnerekkel. Ugyanakkor új ügyfeleket is remél szerezni bel- vagy külföldi cégek közül. A társaság célja, hogy a régió egyik legnagyobb logisztikai vállalatává váljon, és versenytársa legyen a piac globális vezetőinek.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!