3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

 

A laikus ember azt hinné, a horgászathoz csupán egy pecára, esetleg valamilyen csalira van még szükség. Na és persze pár doboz sörre. De minden szakmabeli jól tudja, hogy ez egyáltalán nem így van! 

Legyen szó versenyzésről vagy hétköznapi kedvtelésről, a különböző eszközök praktikus tárolása alapvető feladat. A TackleBait.hu horgász webáruház táskák széles kínálata mellett botok, csalik , sőt, a ruházat kategóriában is remek opciókat tesz elérhetővé amatőr és profi horgászok számára egyaránt. Így mindent beszerezhetünk, amire szükségünk lehet, s még a tárolás vagy szállítás sem fog gondot jelenteni.

Milyen eszközökre van szükség a horgászathoz?

Botra, zsinórra, székre, állványra, etetőanyagokra, hálóra, speciális ruhára, mérlegre, mérőszalagra, elsősegélydobozra - még felsorolni is igencsak kimerítő. Számos dologra gondolni kell. Ehhez pedig egy nagy méretű, praktikus, sok helyet biztosító táskára van szükség. Aki látta már, miben hordják a vívók a tőrt, párbajtőrt vagy kardot - na, valami ehhez hasonlót kell elképzelni.

Hogyan válasszunk táskát?

Először is elsődleges szempont a táska anyaga és kialakítása. Hiszen a felszerelést biztonságosan és hatékonyan kell szállítani és magunk mellett tudni. Remek alternatíva például a Competition Series szériája, aminek táskái fekete alapon arany-fehér mintával vannak ellátva, speciális szövetből készülnek, és teljes mértékben vízállóak. 

Prémiumminőségű anyag, strapabíró cipzárok és a táskák plusz megerősítése segíti az ellenálló képességet még a zord időjárási körülmények között is, például a vízzel vagy a sárral szemben. Hiszen ott nem lesz lehetőségünk bőrfotelre rakni a felszerelést.

Ahogy mondani szokták még, rend a lelke mindennek. Szükség van ezért rá, hogy mindennek meglegyen a pontos helye. Na és persze például egy hűtőtáska életmentő lehet a nyári forróságban vagy épp a csalik tartása szempontjából. Egy ilyen táska - jó esetben - például hővisszaverő, szigetelt oldalakkal rendelkezik, cipzáras tárolókkal ellátva.

Léteznek ún. nagy szerelékes táskák is. Ebben aztán van minden, ami csak kell: csalis dobozok, limit edények és különböző tartók. Ráadásul gyorsan és egyszerűen lehet be- és kipakolni. A kiegészítő táskája pedig a távolságmérők és egyéb apróságok tárolásához jelent igencsak praktikus megoldást.

Botok, csalik, táskák és ruházat beszerzése horgászathoz

Az első és egyben kihagyhatatlan lépések egyike tehát a megfelelő táskák beszerzése. Na és persze a botok, csalik és minden, amire csak szükség lehet a pecázás során. Különböző típusok léteznek például pergetéshez, feederezéshez vagy bojlizáshoz. 

De a ruházatra is gondolni kell, hiszen ahogy a táskáknak is meg kell küzdeni az időjárás viszontagságaival, úgy magának a horgásznak még inkább. Víz- és szélálló ruhát érdemes felvenni, de legyen kényelmes is, hogy a mozgás egyszerű, komfortos maradjon benne.

A TackleBait.hu horgász webáruház széles kínálatában horgászbotok, orsók, etetőanyagok, csalik mellett kempingfelszerelések, ruházatok és táskák is elérhetőek. Igazi aranybánya a horgászok számára!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!