<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A taxis szövetség a kemény fellépés híve.

Három napos razziát tartott bűnmegelőzési céllal a rendőrség november közepén a főváros bulinegyedként ismert körzetében, az erzsébetvárosi, terézvárosi és belvárosi szórakozóhelyek környékén. A NAV-val, a BKK-val és az Innovációs és Technológiai Minisztériummal közösen végrehajtott akció részeként az illegálisan működő, engedély nélkül dolgozó taxisokat is kiszűrték.

A bulinegyedben pezseg az élet (képünk illusztráció)A bulinegyedben pezseg az élet (képünk illusztráció)

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara holnapjának beszámolója szerint 54 taxist ellenőriztek, és 27 esetben indított a hatóság eljárást különböző engedélyek hiánya miatt, míg 26 járművezetővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

A taxis hiénák kiszűrését az egyik legfontosabb feladatnak nevezte a tarifák emelése után az októberi kamarai napok Taxi Expo rendezvényén Metál Zoltán, az Országos Taxi Szövetség elnöke. A kamarai honlap értékelése szerint az ott elhangzottak éreztetik hatásukat a sikeres hatósági akcióban.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.