2018. november 22. 16:19
mfor.hu

A taxis szövetség a kemény fellépés híve.

Három napos razziát tartott bűnmegelőzési céllal a rendőrség november közepén a főváros bulinegyedként ismert körzetében, az erzsébetvárosi, terézvárosi és belvárosi szórakozóhelyek környékén. A NAV-val, a BKK-val és az Innovációs és Technológiai Minisztériummal közösen végrehajtott akció részeként az illegálisan működő, engedély nélkül dolgozó taxisokat is kiszűrték.

A bulinegyedben pezseg az élet (képünk illusztráció) A bulinegyedben pezseg az élet (képünk illusztráció)

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara holnapjának beszámolója szerint 54 taxist ellenőriztek, és 27 esetben indított a hatóság eljárást különböző engedélyek hiánya miatt, míg 26 járművezetővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

A taxis hiénák kiszűrését az egyik legfontosabb feladatnak nevezte a tarifák emelése után az októberi kamarai napok Taxi Expo rendezvényén Metál Zoltán, az Országos Taxi Szövetség elnöke. A kamarai honlap értékelése szerint az ott elhangzottak éreztetik hatásukat a sikeres hatósági akcióban.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.