TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

A taxis szövetség a kemény fellépés híve.

Három napos razziát tartott bűnmegelőzési céllal a rendőrség november közepén a főváros bulinegyedként ismert körzetében, az erzsébetvárosi, terézvárosi és belvárosi szórakozóhelyek környékén. A NAV-val, a BKK-val és az Innovációs és Technológiai Minisztériummal közösen végrehajtott akció részeként az illegálisan működő, engedély nélkül dolgozó taxisokat is kiszűrték.

A bulinegyedben pezseg az élet (képünk illusztráció) A bulinegyedben pezseg az élet (képünk illusztráció)

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara holnapjának beszámolója szerint 54 taxist ellenőriztek, és 27 esetben indított a hatóság eljárást különböző engedélyek hiánya miatt, míg 26 járművezetővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

A taxis hiénák kiszűrését az egyik legfontosabb feladatnak nevezte a tarifák emelése után az októberi kamarai napok Taxi Expo rendezvényén Metál Zoltán, az Országos Taxi Szövetség elnöke. A kamarai honlap értékelése szerint az ott elhangzottak éreztetik hatásukat a sikeres hatósági akcióban.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.