<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az SGF Silu Global Fund Zrt-nek már csak a neve az eredeti, a korábbi tulajdonosok eltűntek.

Az Alfahír vette észre, hogy a taszári repülőtér megvásárlására kijelölt cég tulajdonosi köre teljesen átalakult. A cég két férfi, Cseke István és Németh János 50-50 százalékos tulajdonában állt, majd december elején derült ki, hogy kisebbségi tulajdonosként megjelent a cégben az egykori újpesti sztárcsatár, Kovács Zoltán.

A Cégbírósághoz benyújtott dokumentumok szerint a cég december 15-én megtartott közgyűlésén már egész más volt a helyzet. Kovács a cég 50 részvényéből a korábbi 6 helyett már 23-at birtokol, mellette a győri illetőségű Császár Lászlónak van szintén 23 részvénye, a fennmaradó 4 darab tulajdnosa pedig Oláh János Róbert szombathelyi lakos. Az Alfahír szerint utóbbi még egy szerszámgépekkel foglalkozó cég, valamint egy fogászattal foglalkozó vállalkozásban található meg, míg Császár korábban az Inter-Európa Bank osztályvezetője volt, neve jelenleg két családi vállalkozásban, köztük egy pénzügyi közvetítő cégben bukkan fel.

Cseke István és Németh János viszont eltűnt a tulajdonosok közül. A jegyzőkönyv szerint a vezérigazgató és a cégvezető „egyéb elfoglaltságaira hivatkozva” lemondtak megbízatásukról. Lehet, hogy ez az egyéb elfoglaltság az újpesti focicsapat megvásárlása, hiszen Csekéék nemrég arról nyilatkoztak, hogy Kovács egykori csapatának megszerzése továbbra is "eltökélt céljuk".

 

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.