1p

Csökkent a szennyvízben kimutatott örökítőanyag.

Csökkent a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ. A múlt heti stagnálás után a 40. héten csökkenni kezdett a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja.

Hozzátették: a települések többségét stagnáló tendencia jellemzi, emelkedés sehol sem látható. A vizsgált helyszínek közül csökkenő tendencia figyelhető meg a Budapesti Központi Szennyvíztisztító Telep ellátási területén, a Budapest környéki agglomerációs településeken, valamint Győrben, Kaposváron és Szekszárdon. Közölték azt is, a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja 20 helyszínen az "emelkedett", Kecskeméten a "mérsékelt", míg Pécsett a "magas" kategóriába sorolható.

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!