2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Létrejött az Egészségügyért Felelős Államtitkárság Egészségügyi Ellenőrzésfelügyeleti Szolgálati Főosztály, röviden Szolgálat, amiről Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő ismét nem rejtette véka alá a véleményét. 

Létrejött az Egészségügyért Felelős Államtitkárság Egészségügyi Ellenőrzésfelügyeleti Szolgálati Főosztály, röviden Szolgálat. Ezzel kapcsolatban Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő Facebook-bejegyzésében kijelenti: 

"Már a neve is gyönyörű, mintha 1967-ben hozták volna létre a KGB valamiféle alszervezeteként".

Ennek a Szolgálatnak a feladata lesz az egészségügyi intézményekben, hogy az egészségügyi dolgozók és a beteg jelenlétet vizsgálja. Kunetz szerint ez utóbbit így nehéz értelmezni: 

"Gondolom nem kap majd a beteg rétest este, ha igazolatlanul meggyógyult, vagy esetleg kéretlenül betoppan, mert beteg".

Hozzáteszi: "Azt mellesleg egyáltalán nem tartom botrányos dolognak, hogy a munkáltató ellenőrzi a munkavállaló munkaidejét. Ez tök rendben van. Azt meg nagyon remélem, hogy az eddig nem kifizetett túlórák kérdése is megnyugtatóan rendeződni fog.

Egyébként az meglehetősen szégyenletes, hogy az Egészségügyi Államtitkárság Excel bajnoka, eddigi regnálása alatt még nem jött arra rá, hogy nem azért nincsen bizonyos helyeken ellátás, mert lógnak az ott dolgozók, hanem például azért, mert NINCS szakorvos/ápoló a környéken sem, vagy mert egyszerűen NEM éri meg a kórháznak/szakrendelőnek mondjuk a műtőt sem kinyitnia, hiszen a beavatkozásokat még a már említett 1967 áron képzelik el finanszírozni!

Itt jelezném az elvtársaknak, hogy a kenyér ára sem 2.50 Forint".

Tegnap derült ki, hogy a Keszthelyi Kórház szülészete is bezár határozatlan időre: 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!