1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A volt kormányfő szerint van idő a baloldal újjászervezésére és Magyar Péter előtt is nagy feladatok állnak.

Interjút adott szerda este a Partizánnak Medgyessy Péter volt kormányfő. Kiemelte, hogy Gyurcsány Ferencnek le kellene vonni a következtetést a súlyos választási kudarcból. Szerinte már Dobrev Klára sem tűnik vonzónak a választók számára. 

A telex szerint hozzáfűzte, hogy semmi sincs elveszve, mert 2026-ig van idő az eddigi ellenzék újjászervezésére. Külön sajnálta a Momentum rossz szereplését.

Medgyessy szerint a Tisza Párt főleg a baloldaltól vitt el szavazókat, de a Fideszt sok helyen meggyengítette, jobbára a közepes és nagyobb városokban és néhány kisebb faluban is. A jövőjükről azt mondta: Magyar Péter sikere többek között azon múlhat, hogy a kormány elzavarásán túl milyen tartalmi állításokat tud tenni arról, hogy mit tenne, ha ő kerülne kormányra - idézte őt a portál.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!