2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Még további négy témában is választ vár a TISZA Párt alelnöke a kormányfőtől.

A kormányfő az Izraelt ért iráni támadás után összehívta a Védelmi Tanácsot és egy videóban közölte ezt a közvéleménnyel is. Nem ment el szó nélkül Orbán Viktor hétvégi bejelentése mellett Magyar Péter, a TISZA Párt alelnöke.

Magyar Péter a kormányfő nyilatkozatára reagálva öt kérdést intézett hétfőn Facebook oldalán a miniszterelnökhöz, hangoztatva, hogy két éve elfogadhatatlan módon rendeleti kormányzás zajlik itthon és ő "a magyar emberek nevében" teszi fel a kérdéseit.

  • Igazak-e azok a hírek, hogy hazánkban alig néhány százezer emberre elegendő óvóhely áll rendelkezésre és a meglévő óvóhelyek közül jelenleg többet is átalakítanak profitszerzési céllal? Ha igen, akkor ez kinek a felelőssége?
  • Igaz-e, hogy sok magyar településen még a polgári védelmi szirénák sem működnek, amik egy valódi veszélyhelyzet esetén figyelmeztethetnék a lakosságot? Ha igen, ez kinek a felelőssége?
  • Hogy lehet az, hogy Magyarországon senki nem ismeri azt a veszélyhelyzeti tervet, amely alapján tudható lenne, hogy kinek, mikor, mi a teendője egy terrortámadás, egy természeti katasztrófa vagy egy külső támadás esetén?
  • Hogy lehet az, hogy miközben hazánknak alig pár ezer hadra fogható professzionálisan kiképzett katonája van, közülük több százat Csádba küld, miközben a szomszédunkban véres háború folyik.
  • Háborús veszélyhelyzetben miért bocsátottak el 1800 jól képzett katonát?”
     

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!