2p

Elindult a weboldal, megvan az egyesület - lehet jelentkezni és támogatást küldeni.

Magyar Péter szombaton a Facebookon bejelentette, hogy elindult a Talpra Magyarok Közösségének hivatalos weboldala. "Ezen az oldalon minden fontos információt megosztunk veletek és itt tudtok csatlakozni a közös munkához, egy új szuverén, modern, európai Magyarország felépítéséhez" - fogalmazott a politikus, aki korábban szombat délutánra nagyszabású tüntetést is szervezett. (A Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért délután kettőkor indul a fővárosi Városháza tér - Deák tér - Károly körút háromszögből, és a Kossuth térre tart.)

Létező egyesületet vett át Magyar Péter

A posztból az is kiderül: a szervezet egyik alappillére a már korábban is létező Legyél a változás! Egyesület, amelyből a poszt szerint az alapítók kiléptek, átadták a Talpra Magyarok Közösségének, ezzel lehetővé téve a munka mielőbbi megkezdését és a támogatások befogadását. 

A Fővárosi Törvényszék a Legyél a változás Egyesületet nyilvántartásba vevő végzéséből kiderül: a létesítő okirat 2023. július 4-én kelt, a szervezet célját így fogalmazták meg: "Pártpolitikától függetlenül azért küzdünk, hogy az emberek egy tudatos, cselekvő társadalmat alkotva egy szabadabb és nyitottabb országban éljenek." A szervezet képviselője a 2023-as dokumentum szerint Tarr Zoltán József, változással kapcsolatos dokumentum még nem került fel a bíróság honlapjára.    

A weboldalon várják a csatlakozókat - az "egyszerű" feliratkozótól az önkéntesen át a pénzügyi támogatóig több státuszba is jelentkezhetnek az érdeklődők, de akár politikai együttműködési szándékot is lehet itt jelezni. Támogatást banki átutalással és bankkártyás befizetéssel fogad az egyesület.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!