<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
mfor.hu

Az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet kap egy új, 15 ezer négyzetméteres szárnyat is a Frankel Leó úton.

Az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet fejlesztésére és korszerűsítésére mintegy 18 milliárd forintot fordít a kormány az Egészséges Budapest Program keretében – jelentette be Varga Mihály. Az NGM keddi közleménye szerint a nemzetgazdasági miniszter sajtótájékoztatón elmondta: a magyar gazdaság eredményeinek köszönhetően az Egészséges Budapest Programot uniós támogatás nélkül, kizárólag hazai költségvetési forrásból valósíthatja meg a kormány.

Az intézmény több részletben újul meg: az idén 1,453 milliárd forintból orvostechnológiai, betegbiztonsági és informatikai fejlesztés valósul meg, emellett sor kerül az energetikai rendszer modernizálására is. Emellett 805 millió forintos ráfordítással megkezdődik az intézet teljes körű fejlesztésének előkészítése is, melynek része lesz


egy új, 15 ezer négyzetméteres szárny kialakítása a Frankel Leó úton.

A beruházás várható költsége összesen 17,78 milliárd forint lesz.

Az ORFI egyébként 2015-16-ban már átesett egy renováláson:  az energiahatékonyság javítására vonatkozó felújításokat végeztek az épületen 1 milliárd forintért, mely összeget akkor egy uniós KEOP pályázaton nyertek el. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.