2013. november 18. 15:58

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Suma Chakrabartival, az Európai Beruházási és Újjáépítési Bank (EBRD) elnökével tárgyalt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn.

A magyarországi látogatás célja a bank és Magyarország közötti kapcsolatok erősítése, valamint a 2014-ben kialakítandó magyar országstratégia főbb elemeinek megvitatása volt. A dokumentum rögzíti, hogy az EBRD és a kormány milyen területeken szeretne együtt dolgozni a jövőben.

Magyarország a következő három évben a kis- és középvállalati szektor támogatása, a magyar középvállalatok régióbeli terjeszkedésének elősegítése, valamint a hazai pénzintézetekkel való együttműködés területén számít az EBRD szakértelmére, emellett a bank folytatni kívánja a sikeres együttműködést az energiaszektor és a közösségi közlekedés területén is - írja közleményében a szaktárca.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.