<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

Sűrű a program, ezért csúszik a találkozó.

Általában az év elején, február táján találkozik egymással Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin, idén azonban nem jött hír arról, hogy sor kerülne a magyar kormányfő és az orosz elnök szokásos randevújára.

Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin

Az mfor.hu munkatársa azt a tájékoztatást kapta a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól az előbb, hogy nem került le a napirendről a találkozó.

Mivel mind a magyar miniszterelnöknek, mint az orosz elnöknek meglehetősen sűrű a naptárja az év első harmadában, a találkozóra időpont egyeztetés függvényében az év későbbi részében kerülhet sor - közölte portálunkkal a tárca.

Ez pedig azt jelenti, hogy csak az áprilisi országgyűlési választások után ülhetnek tárgyalóasztalhoz a felek. Viszont nem marad el az éves rendes egyeztetés, ami Szijjártó Péter külügyminiszterrel tavaly ősszel készült interjúnkban is szóba került.

A találkozó napirendje még nem ismert, de vélhetően a paksi beruházás ugyanúgy terítékre kerül, mint az államközi együttműködések más formái. A menetrend alapján idén Moszkva a soros házigazda. 

Ma reggel a 444.hu járta körbe a kérdést, hogy mi akadályozhatja a csúcsszintű találkozó létrejöttét.

Baka F. Zoltán

mfor.hu 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.