2018. március 13. 07:19

Megkezdődtek a tárgyalások a B.my.Lake szervezői és Manninger Jenő között.

Portálunk több cikkben foglalkozott az egyik legmenőbb Balaton-parti zenei fesztivál, a B.my.Lake körüli politikai kavarással. A korábban Zamárdiban tartott eseményt idén egy keszthelyi kempingbe vinnék át a szervezők. Ez nem tetszett a városvezetésnek, illetve a térség országgyűlési képviselőjének, Manninger Jenőnek: a fideszes politikusok szerint ilyen rendezvénynek nincs helye Keszthelyen.

Mégis megrendezhetik a fesztivált Keszthelyen? Mégis megrendezhetik a fesztivált Keszthelyen?

Manninger tegnap újra megnyilvánult az ügyben, és érzékelhetően puhult az álláspontja. Azt írta, hogy a városban élőkre kellene bízni a döntést, legyen-e elektronikus zenei fesztivál Keszthelyen. A képviselő szerint a korábbi Facebook-posztjára érkezett kommentek is véleménynyilvánításnak tekinthetők, amelyeket érdemes figyelembe venni.

Más kérdés, hogy a hozzászólók egy része támogatja a fesztivált, mások szerint viszont máshol kellene megrendezni - vagyis ez alapján nehéz lenne igazságot tenni. Mindenesetre a politikus - ha jól értjük - népszavazás kezdeményezésére buzdítja a városvezetést

Ettől függetlenül elindultak a tárgyalások a szervezők és a politikusok között. Manninger most ezt írta:

"Bejelenthetem, posztommal mindenképpen eredményt értem el: megkezdődtek a tárgyalások a szervezők s az önkormányzat között; és a szervezők már több plusz ingyenes programot felajánlottak Keszthelynek, és azt is, hogy tárgyalnak a körülményekről."

Vagyis nem teljesen reménytelen a fesztiválszervezők helyzete, az első lépéseket megtették az egyezség felé.3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!