Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
Baka F. Zoltán Baka F. Zoltán

Megkezdődtek a tárgyalások a B.my.Lake szervezői és Manninger Jenő között.

Portálunk több cikkben foglalkozott az egyik legmenőbb Balaton-parti zenei fesztivál, a B.my.Lake körüli politikai kavarással. A korábban Zamárdiban tartott eseményt idén egy keszthelyi kempingbe vinnék át a szervezők. Ez nem tetszett a városvezetésnek, illetve a térség országgyűlési képviselőjének, Manninger Jenőnek: a fideszes politikusok szerint ilyen rendezvénynek nincs helye Keszthelyen.

Mégis megrendezhetik a fesztivált Keszthelyen?Mégis megrendezhetik a fesztivált Keszthelyen?

Manninger tegnap újra megnyilvánult az ügyben, és érzékelhetően puhult az álláspontja. Azt írta, hogy a városban élőkre kellene bízni a döntést, legyen-e elektronikus zenei fesztivál Keszthelyen. A képviselő szerint a korábbi Facebook-posztjára érkezett kommentek is véleménynyilvánításnak tekinthetők, amelyeket érdemes figyelembe venni.

Más kérdés, hogy a hozzászólók egy része támogatja a fesztivált, mások szerint viszont máshol kellene megrendezni - vagyis ez alapján nehéz lenne igazságot tenni. Mindenesetre a politikus - ha jól értjük - népszavazás kezdeményezésére buzdítja a városvezetést

Ettől függetlenül elindultak a tárgyalások a szervezők és a politikusok között. Manninger most ezt írta:

"Bejelenthetem, posztommal mindenképpen eredményt értem el: megkezdődtek a tárgyalások a szervezők s az önkormányzat között; és a szervezők már több plusz ingyenes programot felajánlottak Keszthelynek, és azt is, hogy tárgyalnak a körülményekről."

Vagyis nem teljesen reménytelen a fesztiválszervezők helyzete, az első lépéseket megtették az egyezség felé.LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.