2018. március 13. 07:19

Megkezdődtek a tárgyalások a B.my.Lake szervezői és Manninger Jenő között.

Portálunk több cikkben foglalkozott az egyik legmenőbb Balaton-parti zenei fesztivál, a B.my.Lake körüli politikai kavarással. A korábban Zamárdiban tartott eseményt idén egy keszthelyi kempingbe vinnék át a szervezők. Ez nem tetszett a városvezetésnek, illetve a térség országgyűlési képviselőjének, Manninger Jenőnek: a fideszes politikusok szerint ilyen rendezvénynek nincs helye Keszthelyen.

Mégis megrendezhetik a fesztivált Keszthelyen? Mégis megrendezhetik a fesztivált Keszthelyen?

Manninger tegnap újra megnyilvánult az ügyben, és érzékelhetően puhult az álláspontja. Azt írta, hogy a városban élőkre kellene bízni a döntést, legyen-e elektronikus zenei fesztivál Keszthelyen. A képviselő szerint a korábbi Facebook-posztjára érkezett kommentek is véleménynyilvánításnak tekinthetők, amelyeket érdemes figyelembe venni.

Más kérdés, hogy a hozzászólók egy része támogatja a fesztivált, mások szerint viszont máshol kellene megrendezni - vagyis ez alapján nehéz lenne igazságot tenni. Mindenesetre a politikus - ha jól értjük - népszavazás kezdeményezésére buzdítja a városvezetést

Ettől függetlenül elindultak a tárgyalások a szervezők és a politikusok között. Manninger most ezt írta:

"Bejelenthetem, posztommal mindenképpen eredményt értem el: megkezdődtek a tárgyalások a szervezők s az önkormányzat között; és a szervezők már több plusz ingyenes programot felajánlottak Keszthelynek, és azt is, hogy tárgyalnak a körülményekről."

Vagyis nem teljesen reménytelen a fesztiválszervezők helyzete, az első lépéseket megtették az egyezség felé.Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.