2018. március 13. 07:19

Megkezdődtek a tárgyalások a B.my.Lake szervezői és Manninger Jenő között.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Portálunk több cikkben foglalkozott az egyik legmenőbb Balaton-parti zenei fesztivál, a B.my.Lake körüli politikai kavarással. A korábban Zamárdiban tartott eseményt idén egy keszthelyi kempingbe vinnék át a szervezők. Ez nem tetszett a városvezetésnek, illetve a térség országgyűlési képviselőjének, Manninger Jenőnek: a fideszes politikusok szerint ilyen rendezvénynek nincs helye Keszthelyen.

Mégis megrendezhetik a fesztivált Keszthelyen? Mégis megrendezhetik a fesztivált Keszthelyen?

Manninger tegnap újra megnyilvánult az ügyben, és érzékelhetően puhult az álláspontja. Azt írta, hogy a városban élőkre kellene bízni a döntést, legyen-e elektronikus zenei fesztivál Keszthelyen. A képviselő szerint a korábbi Facebook-posztjára érkezett kommentek is véleménynyilvánításnak tekinthetők, amelyeket érdemes figyelembe venni.

Más kérdés, hogy a hozzászólók egy része támogatja a fesztivált, mások szerint viszont máshol kellene megrendezni - vagyis ez alapján nehéz lenne igazságot tenni. Mindenesetre a politikus - ha jól értjük - népszavazás kezdeményezésére buzdítja a városvezetést

Ettől függetlenül elindultak a tárgyalások a szervezők és a politikusok között. Manninger most ezt írta:

"Bejelenthetem, posztommal mindenképpen eredményt értem el: megkezdődtek a tárgyalások a szervezők s az önkormányzat között; és a szervezők már több plusz ingyenes programot felajánlottak Keszthelynek, és azt is, hogy tárgyalnak a körülményekről."

Vagyis nem teljesen reménytelen a fesztiválszervezők helyzete, az első lépéseket megtették az egyezség felé.