1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Most orosz Kirill pátriárka miatt.
 

Szerda este kellett volna véglegesíteni az olajembargót is tartalmazó büntetőintézkedéseket, amit hétfőn már elfoghadtak az állam-és korményfők, de a magyar kormány vétót jelzett - írta az eurologusra hivatkozva a hvg.hu.

A portál egymástól független sajtóértesülésekre hivatkozva azt írta, hogy Orbán Viktor kormánya nem szeretné, hogy a vagyonbefagyasztással és beutazási tilalommal sújtott személyek között ott legyen Kirill pátriárka, az ortodox egyház feje, Putyin elnök feltétlen támogatója.Korábban már hangoztatta a magyar kormány, hogy ezzel nem értenek egyet, azonban az elmúlt napokban és a csúcstalálkozó kapcsán nem került elő a téma.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!