<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Már megint lövöldözés volt a zaporizzsjai erőmű környékén ukrán hírek szerint.

Az ukrán védelmi hírszerző ügynökség szombaton újabb orosz „provokációkra” figyelmeztetett az elfoglalt dél-ukrajnai atomerőműnél, miközben az erőmű mellett álló város, Enorhodar polgármestere azt mondta, hogy az erőművet újabb lövések érték.

Dmitro Orlov, Enerhodar polgármestere, akit áprilisban evakuáltak, a Telegramon azt írta, hogy a helyi lakosok arról tájékoztatták őt, hogy szombaton újabb orosz lövések érték a város ipari övezetét, a zaporizzsjai atomerőmű irányába. Az nem egyértelmű, hogy az erőmű területét eltalálták-e a lövedékek – jelentette a Reuters.

(Reuters)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.