2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A DK elnöke évértékelőjében az Európa mellett tett hitet, szerinte ez nem Brüsszelről szól, hanem értékrendről.

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke beszédének kezdetén elnézést kért a hallgatóságtól, mint mondta, új lakótársa lett – influenzás. Ez a hangján is hallatszott, mindez azonban nem akadályozta meg, hogy kifejte véleményét, amelyben érdemi újdonság nem volt, hasonlóan nyilatkoztak meg az utóbbi időben a DK-s politikusok.

Gyurcsány Ferenc beszédéből csak az derült ki, hogy Orbán Viktort meg akarják dönteni, bár ezt már eddig is tudtuk. Forrás: Facebook /DK
Gyurcsány Ferenc beszédéből csak az derült ki, hogy Orbán Viktort meg akarják dönteni, bár ezt már eddig is tudtuk. Forrás: Facebook /DK

Gyurcsány Ferenc szerint a kormány ugyan brüsszelezhet, de európainak lenni szerinte enné sokkal többet jelent, egy értékrendet jelent, amelyet szerinte az országnak követnie kell. Ezzel szemben az ellenzéki politikus úgy véli, hogy jelenleg Magyarország egy bűnössel, Putyinnal működik együtt. Bucsa óta az orosz elnök háborús bűnös, ez nem kétséges. Ettől a ponttól nincs helye mérlegelésnek. Szerinte ráadásul gazdasági, stratégiai előnye sincs. Gyurcsány arról beszélt, hogy Orbán Viktor elvesztette önállóságát az orosz elnökkel szemben, csak kiszolgálója az orosz hatalomnak, csak ezt nem tudjuk, miért. Szerinte, ha az ország vezetője nem szuverén, akkor az ország sem szuverén. Ebben az esetben pedig szembe kell menni ezzel a vezetővel, fejtette ki Gyurcsány Ferenc.

Arról is beszélt a korábbi miniszterelnök, hogy Orbán Viktor rendszere ellopta a hazánkat, így nem egyes elemeit kell cserélni, hanem az egész rendszert leváltani. Az ország a máról szól Gyurcsány szerint, a haza pedig a holnapról. Azt fejtegette, hogy aki a holnapról szeretne beszélni, annak nyilvánvalóan előbb-utóbb a gyerekekről és unokákról kell beszélni. A haza legfontosabb egyik legfontosabb ügye az iskola és az oktatás lett. A DK megértette tanárok és diákok követeléseit, észszerűnek tartja őket és kész odaadni nekik, amit kérnek.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!