<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Ezt állítja egy független országgyűlési képviselő.

"A miniszterelnök továbbra is az állami ("honvédségi") luxus jettel jár nyaralni" - írta Hadházy Ákos Facebook posztjában.

Hozzátette: "a luxusrepülő augusztus 1-én landolt New Yorkban, onnan két nap múlva ugrott át Dallasba, a szalonnáci hakni idejére. Negyedikén éjjel indult vissza Budapestre. A repülő 5-én 9 órakor (UTC) landolt Ferihegyen, majd háromnegyed óra múlva indult is tovább, hogy egy gyors kecskeméti leszállás után repüljön a horvát tengerpartra, dél körül már landoltak is."

Hadházy Ákos szerint a kormányfő "így csinálta amúgy tavaly is, akkor egy pár napos római vakáció után ment repcsivel nyaralni", a honvédelmi minisztérium pedig megtagadta, hogy képviselőként betekinthessen az utaslistába.

Időközben egy horvát étterem közzétett egy fotót, amelyen színes, óriásvirág-mintás ingben látható. Részletek laptársunk, a Privátbankár.hu cikkében: Elengedte magát Orbán Viktor Horvátországban.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.