1p

A folytatódó pénzosztás keretében jut pénz útfelújításokra is.

Többletforrást nyújt a kormány a Magyar Falu programhoz, mégpedig 25 milliárd forintot a Gazdaság-újraindítási Alapból. Egy másik rendelet szerint a program részeként egyes mellékút felújításokat is elvégezhetnek az érintett települések, mások felújításának előkészítését is megkezdhetik. Ehhez 3,5 milliárd forintot kapnak - derül ki mindez a magyar közlöny friss számából.

Tabajdon már korábban elvégezték a munkát. És meg is köszönték. (fotó: Mester Nándor)
Tabajdon már korábban elvégezték a munkát. És meg is köszönték. (fotó: Mester Nándor)

Az elmúlt években több tízmilliárd forintot csoportosított át a kormányzat hasonló, főleg infrastrukturális fejlesztéseket célzó beruházásokra. Egyes településeken energetikai korszerűsítések is történhettek bizonyos középületeknél. A kormányfő gyermekkorának térségében, a Váli völgyben és környékén is jelentős útfelújítások zajlottak és zajlanak most is.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!