<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A török külügyminiszter arról beszélt vasárnap, hogy az orosz és ukrán fél kritikus kérdésekben jutott dűlőre, ami közelebb hozhatja a háború lezárását.

A török külügyminiszter szerint Moszkva és Kijev közel jár a megegyezéshez az ukrajnai invázióval kapcsolatos "kritikus" kérdésekben. Mevlut Cavusoglu, aki részt vett az ukrán-orosz tárgyalásokon Antalyában, hozzátette, reménykedik a tűzszünetben, ami hamarosan létrejöhet, ha valamelyik fél hirtelen nem hátrál ki az eddigi kompromisszumokból, írta a Sky News.

Szergej Lavrov és Dmitro Kuelba a hónap elején találkozott a török városban, hogy megbeszéléseket folytassanak a konfliktusról, de megoldásról nem született megállapodás. A béketárgyalások korábbi fordulói a fehérorosz határon zajlottak.

Mevlut Cavusoglu a Hurriyet török lapnak azt mondta, hogy „fontos, kritikus témákban mindkét fél álláspontja közeledést mutat”. "A tűzszünetben reménykedhetünk, ehhez az kell, hogy a felek ne módosítsák az eddigi kijelentéseiket " - mondta, ugyanakkor nem részletezte, hogy mely kérdésekben látszik megállapodás az oroszok és az ukránok között.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.