2018. augusztus 29. 09:10
mfor.hu

A németek több okból is tartanak Törökország problémáitól, így sajtóhírek szerint készek segíteni Erdogannak.

Németország vizsgálja annak lehetőségét, miképpen segítsen Törökországnak. A német kormányzati források szerint a németek készek mentőövet dobni a törököknek, hogy elkerüljék a török gazdaság recesszióját, de a közvetlen hitelnyújtás nem szerepel a vizsgált elemek között, írta reggeli hírlevelében az Equilor.

A török gazdaság támogatása is kulcsfontosságú téma lesz a két fél szeptember 20-i találkozóján.

Merkel egyébként óvatosan már korábban is jelezte, hogy Németországnak nem érdeke, hogy a török gazdaság összeomoljon, és bizonyos feltételek teljesülése esetén készek Ankara támogatására.

 

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!