<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A miniszterként leköszönt Süli Jánost, aki a Fenntartható Fejlődés Bizottságában landolhat.

Holnap négy parlamenti bizottság fog meghallgatni, ideje volt megkezdeni a felkészülést – írja Facebook-posztjában Szijjártó Péter.

 

Újragombolkozik Szijjártó Péter. Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldalaÚjragombolkozik Szijjártó Péter. Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldala
A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette, a Fenntartható Fejlődés Bizottságában még sosem járt, de most erre is sor kerül, tekintettel arra, hogy a jövőben oda fognak tartozni a Paksi Atomerőmű új blokkjaival kapcsolatos feladatok. Az átigazolási időszak legnagyobb fogása a KKM szempontjából így Süli János lett.

Süli János a paksi atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter volt 2017 óta, aki leköszönő miniszterként napokon belül átveheti 30 millió forintos végkielégítését.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.