<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Az elmúlt órák hírei egy csokorban.

  • Az ukrán katonai hírszerzés szerint az orosz erők "provokációt" terveznek az általuk ellenőrzés alatt álló Zaporizzsja atomerőműben. Aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy péntekre terveznek egy akciót, mielőtt információik szerint az orosz Roszatom nukleáris vállalat munkatársai elhagyták a helyszínt.
  • Az ENSZ főtitkára a katonai erők mielőbbi kivonását kérte az atomerőmű területéről. Antonio Guterres szerint mielőbb demilitarizálni kell a helyszínt, Zaporizzsja potenciális öngyilkosság lehet. Eközben Recep Tayyip Erdogan török elnök is aggodalmának adott hangot: nem akarunk még egy Csernobilt - mondta.
  • Az Egyesült Államok mintegy 800 millió dolláros katonai segélyt tervez Ukrajnának juttatni, amit már pénteken bejelenthet. Joe Biden elnök saját jogkörében engedélyezné a segítséget, ami lehetővé tenné, hogy az amerikai készletekből a felesleges fegyvereket is átadnák Ukrajnának.
  • Oroszország három hiperszonikus rakétákkal felszerelt MiG-31-es nehéz elfogó vadászrepülőgépet telepített a NATO-tagországok közé ékelődő kalinyingrádi régióba. A repülőgépek éjjel-nappal készenlétben lesznek. A Kinzsal rakéta hatótávolsága körülbelül 2000 kilométer, és 10-szeres hangsebességgel halad és két gép rögtön meg is sértette a finn légteret.
  • Zelenszkij megerősítette, Ukrajna nem változtatott álláspontján a béketárgyalásokkal kapcsolatban. Szerinte csak akkor lehet folytatni a tárgyalásokat Oroszországgal, ha az orosz erők elhagyják az illegálisan megszállt ukrajnai területeket.
  • Négy erős robbanást jelentettek a belbeki légibázis közeléből. Ez a Krím legnagyobb légibázisa.
  • Az ukrán védelmi miniszter a Washington Postnak elmondta, hogy országa hadereje új megközelítést alkalmaz a hat hónapja tartó háborúban: katonai célpontokra mérnek csapásokat az oroszok által birtokolt területek mélyén. Ukrajnának nincs annyi csapata vagy fegyvere, hogy offenzívát indítson az elfoglalt területek visszafoglalására, így amíg ezek az erőforrások meg nem érkeznek, kényes orosz pontokat kell eltalálnia, hogy lerontsa képességeit.
  • Putyin hamarosan újra felbukkan a G20 színterén, ezúttal az indonéz elnök jóvoltából, aki kijelentette, hogy Putyin és Hszi kínai elnök is részt fog venni a G20-csúcstalálkozón Bali szigetén, november 15-16-án.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.