<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Azokat is 10 százalékkal.

Új nap, új fizetésemelős poszt Orbán Viktortól. A miniszterelnök csütörtök reggel a rendvédelmi szervek béremelését jelentette be Facebookon:

Ők is 10 százalékos béremelést kapnak, mint a katonák, akik béremeléséről szerdán posztolt a miniszterelnök. És a fizetésük növeléséről már aznap este rendelkezett is a Magyar Közlöny.

Konkrétumok még nincsenek az újabb emelésről, de a korábban bejelentett béremelések - a katonák mellett például az ápolóké, a szociális munkásoké és a kulturális dolgozóké - január elsejétől élesek, ez várható a rendvédelmi szervek esetében is. És talán csütörtök este már meg is jelenik róla a rendelet egy újabb Magyar Közlönyben.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.