<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az ukránok szerint az oroszok népszavazást tarthatnak a kikötővárosban.

  • Oroszország Mariupolban arról kíván népszavazást tartani, hogy az ukrán kikötőváros csatlakozzon az Orosz Föderációhoz – írja a The Guardian. Petro Andrjuscsenko, a település polgármesterének egyik tanácsadója szerint információik vannak arról, az orosz hatóságok akár napokon belül kiírhatják a népszavazást.
  • Összesen 5852 fő lépett be szombaton Magyarország területére az ukrán–magyar határszakaszon – írta az MTI. A román–magyar határszakaszon belépők közül 6605 ember nyilatkozott úgy, hogy Ukrajnából érkezett. A beléptetettek közül a rendőrség 353 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, ami 30 napig érvényes.
  • Több száz személy- és kisteherautóból álló konvoj érkezett Mariupolból az ukránok által ellenőrzött Zaporizzsjébe szombaton a The Guardian értesülése szerint. A tudósítás arra is kitér, az orosz csapatok napokig várakoztatták a menekülni vágyókat, mielőtt kiengedték volna őket a városból.

Vlagyimir Putyin betegsége szerepet játszhat abban, ami most jelenleg Ukrajnában történik. Fotó: depositphotosVlagyimir Putyin betegsége szerepet játszhat abban, ami most jelenleg Ukrajnában történik. Fotó: depositphotos

  • Christopher Steele, aki 2006 és 2009 között között vezetüként a brit külföldi hírszerzés (MI6) Oroszországért felelős divíziójáért volt felelős, azt mondta a Sky News szerint, Vlagyimir Putyin betegsége jelentős szerepet játszhat abban, ami most jelenleg Ukrajnában történik.

  • Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tegnap több amerikai politikussal is takálkozott - -űírta a The Guardioan. „Szeretném a hálámat kifejezni a Land-Lease program megújításáról szóló történelmi döntésért. A találkozó során azt is kértem az amerikai tárgyalópartnereimtől, hivatalosan is minősítsék terrorista állammá Oroszországot”. – írta Zelenszkij a Twitteren.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.