1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A közvetlen elnökválasztás volt a hivatalos követelés, de a kormány bírálatán volt a hangsúly.

A közvetlen államfőválasztásért tüntetett négy ellenzéki párt, a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd a Kossuth téren, de államfőválasztásról alig beszéltek, noha formailag ezért hirdették meg, derült ki az élő online közvetítésből.

A legtöbben a Demokratikus Koaliciótól és az MSZP-től voltak jelen. Előbbi egyik vezetője, Dobrev Klára „fideszes pedofilhálózatról” és szörnyekről beszélt, az MSZP-s Kunhalmi Ágnes szerint nálunk még nem zajlott le a felvilágosodás. 

Szabó Tímea, a Párbeszéd azt mondta, hogy Orbán  Viktor gyakorlatilag a „pedofilvédő maffia keresztapja”. Úgy vélte, hogy a  miniszterelnök most „kapaszkodik a miniszterelnöki szék karfájába”. A Momentunmtól Bedő Dávid szólt a tömeghez. Mint kifejtette: a hatalomnak a gyerekvédelem csak egy üres politikai termék. Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány fejfájára majd azt írják, hogy reménytelen helyzetben lévő emberekkel nem foglalkoznak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!