<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Meg még pár milliárdot egyéb forrásokból.

Óriási pénzmozgásról rendelkezett a szerda esti Magyar Közlönyben Orbán Viktor kormányfő. A szöveg szerint

  • több mint 102 milliárd forintot csoportosítanak át a Gazdaság-újraindítási Alap gazdaság-újraindítási programainak pénzeiből
  • több mint 554 milliót a Központi Maradványelszámolási Alapból
  • majdnem kerek 1 milliárdot a központi tartalékok rendkívüli kormányzati intézkedésekre tartogatott pénzeiből
  • több mint 1,7 milliárdot a Járvány Elleni Védekezési Alap pénzeiből
  • és még 4,6 milliárdot egyéb forrásokból, de ennek is a döntő része, 4,4 milliárd megint a Gazdaság-újraindítási Alapból csorog át, a Kistelepülési fejlesztési támogatások pénzeiből.

A 102 milliárdos átcsoportosítás fő kedvezményezettje az Innovációs és Technológiai minisztérium, ide 65 milliárd ment, ez mind közösségi közlekedésre.

Az 554 millióból 336 millió került a Nemzeti Választási Irodához.

Az egymilliárdot majdnem tisztán telibeverő átcsoportosítás javának az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság örülhet, dologi kiadásokra 724 milliót kaptak, személyi juttatásokra 61-et.

Az 1,7 milliárd majdnem teljes egészét a Miniszterelnökség kapja a fővárosi, megyei kormányhivatalok és járási kormányhivatalok fenntartására.

A 4,6 milliárd legnagyobb része, 1,7 milliárd a gazdaság újraindítása nevében turisztikai fejlesztésre megy, de 930 milliót kap az Emberi Erőforrások Minisztériuma is a Klebelsberg Központra.

Karcagon meg multifunkcionális sportcsarnok épül, a város önkormányzata erre 133 milliós vissza nem térítendő egyedi támogatást kap a kormánytól.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.