1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A néhány ezer fős állomány közel 20 százalékának a talpára kötöttek útilaput.

A néhány ezer főt foglalkoztató Magyar Államkincstárnál 661 munkavállalót építettek le – tudta meg a hvg360. Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) elnöke szerint általában véve nagy gond, hogy a kormány egyik napról a másikra szüntet meg álláshelyeket és küld el munkavállalókat, az érintettek gyakorta csak az ügyfélkapun keresztül értesülnek arról, hogy megszűnik az állásuk.

A lap szerint nem tudni, hogy a kormány pontosan mely álláshelyeket szüntet meg és nem látszik, hogy a leépítés megteremti-e a központi közigazgatásban beígért béremelések fedezetét.

A portál úgy tudja: erről semmilyen előzetes értesítés nem érkezett.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!