2p

2024. január 1-től Papliczky Pál veszi át a DKT Kft. ügyvezetői posztját Gerentsér Imrétől.

Gerentsér Imre távozását Sopov István, a DKT Kft. tulajdonló Egységes Digitális Mérésért Egyesület (EDME) elnöke így kommentálta: “Nagyon köszönöm Imre áldozatos munkáját a hazai digitális közönségmérés működtetése és fejlesztése tárgyában, nagy segítségünkre volt, hogy nem csak digitális szakemberként és vezetőként, hanem a kutatási módszertan szakértőjeként is tudta a DKT-t és a hazai szereplőket támogatni.”

Papliczky Pál több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Fotó: DKT
Papliczky Pál több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Fotó: DKT

Gerentsér Imre 2020. júniusától vezette a Digitális Közönségmérési Tanács Kft. munkáját, segítségével véglegesedtek a DKT működésének szervezeti keretei és alakult meg az Egységes Digitális Mérésért Egyesület. A vásárlók és a szakmai közösség támogatása mellett fontos szerepe volt a magyarországi online látogatottság- és közönségmérés 2023-2025 időszakra vonatkozó szerződésének előkészítésében és a Gemius Hungary Kft. kutatócéggel történő partneri együttműködés meghosszabbításában.

Papliczky Pál több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a média területén.

Többek között volt a Figyelő, a HVG, az ingyenes Metro hírújság és a Népszabadság hirdetési vezetője, a Ringier Kiadó napilap üzletágának igazgatója, az Epamedia közterületi cég kereskedelmi vezetője, a 168 Órát kiadó Telegráf Kft. ügyvezetője, a Mediaworks regionális értékesítési igazgatója. 2019-ben és 2020-ban már vezette a DKT. Kft-t.

Papliczky Pál jelenleg az IAB Hungary ügyvezetője, amely pozíciót a jövőben is megtartja.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!